Kennismaken met Essentiële olie

Wat leuk dat jij interesse hebt in essentiële olie!

Vul hieronder je gegevens in en ik stuur je een sample lavendel, pepermunt en sinaasappel olie toe. Tevens ontvang je een e-mail van info@ontmoetjekracht.nl van Gemma Sluijsmans met daarin de link naar de zoomcall.
Heb je bij de laatste vraag ingevuld dat je de olie wil inzetten om je gezondheid te ondersteunen, dan ontvang je een extra sample voor deze specifieke klacht. Dit nadat we telefonisch contact hebben gehad.

Let op! Maak je gebruik van een hotmail of gmail account, check dan je spam of ongewenste email folder voor mijn email, mocht je mijn mail niet direct in jouw inbox terugvinden.

Voeg me toe aan jouw lijst veilige afzenders en je hoeft geen email van mij meer te missen.

Kennismaken met onze essentiële oliën