DoTERRA

DoTERRA

Zelfs met een gezonde levensstijl krijgen we te maken met gezondheidsuitdagingen. Wil jij graag gebruik maken van de natuurlijke kracht en terug naar de kracht van de natuur? Dat kan met 100 % natuurlijke producten van DoTERRA.

Doterra betekent ‘Gift van de Aarde’. De producten kunnen niet in een winkel gekocht worden maar alleen via adviseurs.

 

DoTERRA is gebaseerd op:

  • 100% pure essentiële oliën
  • 100% zuiver, dus niet verdund
  • 100% natuurlijk
  • gecertificeerd op therapeutische waarde (CPTG® certificatie)
  • geen synthetische bestanddelen
  • geen conserveringsmiddelen
  • geen pesticiden
  • geen chemische substanties

DoTERRA levert heerlijk geurende oliën van de beste kwaliteit. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan waar welke planten worden geteelt, de kwaliteit van de grond, het klimaat verder wordt ook veel aandacht geschonken aan de boeren die de planten kweken, en de oogst verzorgen.

DoTERRA biedt enorm veel gratis onderwijs, begeleiding, recepten en andere ondersteuning voor zowel olie-gebruikers en voor diegenen die een bedrijf willen opbouwen. Er zijn zoveel verschillende webinars te volgen en naslagwerken te lezen. Ook op social media, Facebookgroepen, Pinterest en Instagram, is er heel veel terug te vinden.

Via een van mijn workshops of een persoonlijk gesprek vertel ik je graag veel meer. Klik hier voor meer informatie en de agenda van de workshops.

 

AromaTouch

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase. Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee etherische oliën, een enkelvoudige olie of een samengestelde olie.

Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. Het is een zeer zachte aanraking, geen massage. De toepassing heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.

De behandeling werkt zeer ontspannend en werkt nog dagen na. Geef jezelf deze wonderbaarlijke ervaring cadeau! AromaTouch en genieten tot in de puntjes van je tenen!

Meer informatie vind je hier.

Een afspraak maken? Stuur een e-mail of bel 06 – 309 32 586